maandag 10 april 2017

Welkom bij gemengd koor Divertimento uit Arnhem


Vanaf heden is onze nieuwe website in de lucht.

Klik voor de meest recente bijgewerkte informatie op de link naar onze nieuwe website  www.koordivertimento.nl

Het meest recente concert was op 10 juni 2017 samen met Zijdelinks.

Concert op 10 juni 2017

Concert op 10 juni 2017

Volkorenavond 2017 (foto Hans Bosman)
Het concert van Divertimento van zaterdag 7 januari 2017 in het Openluchtmuseum in Arnhem kon helaas niet doorgaan wegens ijzelwaarschuwingen en spiegelgladde wegen en paden in het museumpark. 


Zaterdag 12 november 2016 heeft Divertimento een verrassend mooi jubileumconcert laten horen in de Opstandingskerk in Arnhem. Op onze nieuwe website vindt u foto- en filmmateriaal van dit concert.


DIVERTIMENTO bestaat uit 29 vrouwen en mannen. We staan onder leiding van Hilde Gams en worden op de piano begeleid door Irina Levin. Op maandagavond om 20:00 uur vinden onze repetities plaats in de Opstandingskerk. Deze kerk ligt aan de Rosendaalseweg 505 te Arnhem. Wij maken dan gebruik van de benedenruimte. De grote kerkzaal, die een heel mooie akoestiek heeft mogen wij soms ook gebruiken. In de pauze kletsen we gezellig over van alles en nog wat. Dat sociale aspect hoort dus ook bij ons koor en daarom organiseren we voor de gezelligheid eenmaal per jaar een leuke buitenactiviteit.

Eind november 2015 hebben we deelgenomen aan een korenfestival in Praag.
In april 2016 hebben we gezongen tijdens de Volkorenavond in Arnhem.

In de Salvatore kerk in Praag november 2015
Diner-chantant in maart 2015


Vaak vragen mensen of wij een kerkkoor zijn... nee dus. Wij zingen hele diverse muziek en het christelijk repertoire is daar soms een onderdeel van.
Divertimento bestaat uit 29 leden. Wij hebben momenteel geen plaats voor nieuwe leden maar je kunt je wel op de wachtlijst laten zetten.

4 dagen naar Praag in november 2015
Eind november 2015 zijn we met nog drie andere koren naar een korenfestival in Praag geweest. Een heerlijk spektakel in een mooie boeiende feestelijke oude stad.Voor meer informatie over ons koor... kijk op onze nieuwe website. U kunt ons ook bereiken via de volgende contactpersonen:

Secretariaat:
Cathrien Pouw

Voorzitter:
Cees Walda
026-4425704

Penningmeester:
Lex van Liemt